eXTReMe Tracker


2st hundförarplatser samt 1 passkytt till plats i jaktlag utanför Orrefors!
 Mail: Markus.h@spisa.se
21-05-2020
D. 19-08-2020

Hej!
Vi söker 2st hundförare till vårt jaktag utanför Orrefors på fantastiska marker med mycket vilt och inga stora vägar alls i närheten så riktigt bra hundmarker.
Marken är väldigt varierande och har allt man kan önska på en jaktmark som storskog , ung skog , mycket tätningar , vatten ja den har allt!
Så det vi söker framförallt är gärna hundar som har en förkärlek till vildsvin =) Men även rådjur/vildsvin är också av intresse !

Lite om mark och oss medlemmar.....

Vi är ett trevligt glatt gäng som har ett stort intresse för jakt och viltvård och vi medlemmar är utspridda runt om i vårt avlånga land men många från Skåne.
Vi jagar normalt sett 5 gemensamma jakter om året och då jagar vi lördag och söndag.
På marken har vi också vår jaktstuga där vi bor på våra jakter och det är ett hus på165kvm med alla bekvämligheter som dusch toalett stort kök och stor matsal samt två sovsalar samt bredband via fiber!
För utöver de 5 gemensamma jakterna så har alla medlemmar rätt till nyttja huset och bedriva vildsvinsjakt på vallar och predator jakt samt jakt på skogsfågel som det finns gott om.
Finns även planer på sätta ut änder i en sjö på marken.

När vi jagar så brukar vi köra upp på fredagen och börja jakthelgen med en 3 rätters middag på fredagen och lagad lunch och middag på lördagen och lagad lunch på söndagen så vi har alltid fantastiska helger!
Vi jagar på ca +550ha
Kostnad 14500:-
Inklusive foder till våra foderspridare samt övrig viltvård.

Låter det intressant så skicka gärna ett Pm med en beskrivning vem du är.

Pris:


Tlf: 
By/Län/Ort.: 
Annonce nr: 10038