eXTReMe Tracker


Jaktlagsmedlemmar sökes till jaktlag runt Häradsbäck!
 Mail: jakterbjudande@gmail.com
30-06-2019
D. 28-09-2019

Jaktlagsmedlemmar sökes!

Det drar återigen mot jakttider och augusti närmar sig med stormsteg.
Då vi har några vakanser i befintligt jaktlag så söker vi nu medlemmar till dessa.
Marken är belägen en bit från Häradsbäck i Kronoberg.
Jaktlaget har en väldigt tydlig struktur och alla är delaktiga i arbetet och underhållet av marken.
Då det aldrig är svårt att hitta hundförare till en jaktmark så är dessa platserna dessvärre redan upptagna. Beklagar läsande hundförare om detta men tyvärr inget vi kan göra något åt i nuläget. Vi söker mao INTE några hundförare.
Så det vi söker är jägare som är intresserad att gå med i jaktlaget och därmed få en höst fylld med goda jaktminnen och trevliga drevjaktsdagar.
Vi jagar råbock, älg tillsammans några sammanhängande dagar. Utöver det så har vi såklart det alla längtar till, nämligen riktigt trivsamma drevjaktsdagar med bra såter och god mat mellan såterna.
Vildsvin jagas ej mellan feb sept om det inte är så att markägaren har ringt och påtalat att där är problem invid gårdar och odlad mark. Att skjuta vildsvin under denna perioden innebär ett vildsvin mindre åt hundjakten vilket dessutom råkar vara det vi brinner mest för. Jakt skall vara skoj för alla!

Om du känner att detta är något som skulle kunna intressera dig eller någon bekant, vänligen maila så skickar vi all info till Er.
Vänligen skriv lite om Er själva i mailet.

Priset är 14 500-15 500 sek per år och medlem. Älgkött (enl avskjutningsplan), en råbock och viltfoder ingår i det priset.
Exakt placering av mark och kartmatrial delas endast ut till genuint intresserade.

Vi ser gärna att den sökanden är marklös i nuläget och då merparten är gubbar i laget ser vi gärna kvinnliga sökanden till jaktlaget.

/ Jaktlaget

Pris:


Tlf: 
By/Län/Ort.: 
Annonce nr: 9497